De Trimgroep

Ben je 16 jaar of ouder en heb je je hele leven al iets met zwemmen? Kom dan naar de trimgroep!

Hoe

Je wordt ingedeeld bij zwemmers die ongeveer dezelfde zwemsnelheid hebben.
Of je nu ex-wedstrijdzwemmer of -waterpoloër bent, aan triathlonzwemmen doet, in je jeugd wedstrijden hebt gezwommen of gewoon altijd graag in je eigen tempo meters in het water hebt afgelegd, als je van lekker doorzwemmen houdt, is er een plek in de trimgroep te vinden.

Wat

De banen krijgen een bij hun capaciteiten passend pittig en afwisselend trainingsprogramma voorgeschoteld. Daarmee wordt de conditie goed op peil gehouden. Alle zwemslagen komen aan bod.

Tijden en kosten

Elke maandag en woensdag wordt er getraind. Kijk voor de actuele tijden op het trainingsrooster
De standaard zwemavond voor deze groep is de woensdag. Op de maandagavond wordt het bad gedeeld met de leden van de tienergroep en de wedstrijdgroep.

Kosten: Maandelijks wordt er contributie geïnd (behalve in juli en augustus) en per kalenderjaar een bondscontributie. De kosten per maand (en overige kosten) vindt u op de contributiepagina.

Aanmelden

Je mag eerst twee keer proefzwemmen, daarna gaat de betalingsverplichting in. Het lidmaatschap bij ZVW74 is in principe voor minstens 1 jaar, daarna is opzeggen mogelijk (opzegtermijn 2 maanden, rekenend vanaf dag 1 van de maand volgend op de datum van opzegging).

Via dit formulier kunt u zich inschrijven bij ZVW74. U kunt deze invullen en in de brievenbus in het zwembad achterlaten.